DIT „DOODSKRUIS“ SUGGEREERT DAT BITCOIN IMMENSE TURBULENTIE KAN ZIEN…

Bitcoin heeft een rotsachtige afgelopen dagen en weken gezien, met de cryptocurrency het zien van opmerkelijke verliezen die tot stand kwamen nadat het eerst onder $19.000 brak.
De verkoop druk onder dit niveau is vrij intens geweest in het verleden, maar meestal de crypto posten „v-vormige terugvorderingen“ die helpen het terug te vorderen dit als steun.

In tegenstelling tot de voorbije weken heeft BTC nog geen massale instroom van koopdruk gezien die een sterke opwaartse beweging op gang kan brengen.
De cryptocurrency handelt nu onder $18.000, en worstelt om terug boven dit niveau te breken.
Een analist merkt op dat dit het begin kan zijn van een paar turbulente dagen voor de cryptocrisis, omdat een indicator „langzaam dood kruist“.

De recente doorbraak van Bitcoin onder de $19.000 was een grimmige technische ontwikkeling, want het is wat de cryptocijfers deed dalen tot maar liefst $17.600 voordat het een sterke steun in de rug kon vinden.

Of deze steun op de middellange termijn sterk zal blijven, zou grotendeels, zo niet volledig, moeten afhangen van de reactie van de cryptokringen op $18.000. Het is snel in beweging om dit niveau te testen, maar het kan hier een afwijzing krijgen.

Herladen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!
Een analist merkt nu op dat de wolkformatie van de cryptokust ook begint met het plaatsen van een zogenaamd „doodskruis“. Dit kan betekenen dat er een nadeel is.

BITCOIN PROBEERT 18.000 DOLLAR TERUG TE WINNEN ALS STIEREN TEKENEN VAN LEVEN VERTONEN…

Sinds Bitcoin voor het eerst onder de $19.000 brak, is het langzaam lager geworden omdat de kopers moeite hebben om de controle over de prijsactie te krijgen.

Op het moment van schrijven is de cryptografie iets minder dan 2% gedaald tegen de huidige prijs van $17.980. Dit is rond de prijs die het de afgelopen 12 uur heeft verhandeld.

Of het een stevige en duurzame positie boven de $18.000 kan krijgen, zou een serieus inzicht moeten geven in waar het zich verder zal ontwikkelen.

BTC’S WOLKFORMATIE BEGINT EEN „DOODSKRUIS“ TE VORMEN…
Een teken van turbulentie op korte termijn is een vormend doodskruis op de wolkformatie van de cryptocentrale.

Dit heeft ertoe geleid dat een analist beweert dat er in de komende dagen en weken een enorme volatiliteit op komst is.

„Verwacht een beetje turbulentie. De wolk begint langzaam aan een doodskruis, iets wat we sinds 10.000$ gebied niet meer hebben gezien. Dat is mijn plan: – Niet kort ( kan niet worden gevraagd om te controleren ) – Langzaam toevoegen op steunen,“ zei hij.

De komende dagen moeten inzicht geven in de implicaties van dit technische patroon voor de ontwikkeling van Bitcoin aan het einde van het jaar.

About