Kryptoanalytiker Michaël van de Poppe sier at han forbereder seg på et stort altcoin bull run.

Kryptoanalytiker Michaël Van De Poppe forbereder seg på Major Altcoin Bull Run, sporer banen foran

Den populære handelsmannen forteller sine 89.000 Twitter-følgere at han skifter en del av kryptoporteføljen sin til altcoins i påvente av et bredt markedsrally tidlig neste år.

„Bitcoin har satt søkelyset mens jeg forventer at et veldig bullish marked for Ethereum og altcoins vil skje i 2021 … Jeg tildeler mer penger til altcoins på dette tidspunktet, mens Bitcoin fortsatt er på 23 000 dollar.“

Van de Poppe sier at han forventer at BTC vil variere og Bitcoin Code potensielt møte en liten korreksjon på kort sikt. I så fall forventer han at Ethereum også vil møte en ekstra tilbaketrekning til $ 450 til $ 490-serien.

“Bitcoin er over sin nylige rekordhøye tid, mens Ether fremdeles er ca. 50% lavere enn sin høyeste tid … Ether har brutt ut av akkumuleringsområdet i løpet av dette året, der vi kan se at akkumuleringsområdet faktisk snudde for å støtte til $ 300. Det er et bullish utfall.

Det er et sannsynlig fortsettelse signal, og vi kan også se at 100-ukers og 200-ukers glidende gjennomsnitt er under gjeldende pris. Vi slo igjennom det, vi snudde dem, og nå er det under dagens prisnivå, noe som betyr at vi er i et oksemarked …

Jeg tror at Ether-paret sannsynligvis skyldes en endelig korreksjon ved siden av Bitcoin, som du vil se korrigere litt og være områdebundet. Dette betyr at området for å se etter potensiell inngang fortsatt ligger rundt $ 450-sonen. Det er den forrige motstandssonen vi har hatt, og det kan være det mest sannsynlige inngangspunktet for en referanse.

Analytikeren bemerker at XRP også er godt under sin heltidshøyde.

Han forventer at den digitale eiendelen vil bevege seg sideveis til prognosen hans for neste altcoin-rally kommer gjennom i første kvartal 2021.

“Når det gjelder XRP, tror jeg vi vil ha et sidelengs område der vi skal handle.

Støtten er der rundt $ 0,45-regionen med klar motstand rundt $ 0,69. Volatilitet vil sannsynligvis renne bort, hvorpå neste impuls kommer i mars / april. ”

About