Square’s Cash App rapporteert $17 miljoen Bitcoin Bruto Winst in Q2 2020.
Jack Dorsey’s Square heeft op 4 augustus 2020 aangekondigd dat het een enorme $875 miljoen aan bitcoin (BTC) omzet heeft gegenereerd via zijn Cash App platform in het tweede kwartaal van 2020. Het rapport van de firma toont aan dat meer dan 30 miljoen mensen Cash App gebruikten in juni, met meer dan zeven miljoen gebruikers die met de Cash Card handelden in dezelfde periode.

Vierkante Bitcoin-inkomsten stijgen in het tweede kwartaal van 2020

Dit zijn inderdaad spannende tijden voor Jack Dorsey’s Square en zijn aandeelhouders, aangezien het bedrijf zijn financieel rapport van Q2 2020 heeft vrijgegeven, waarin een enorme stijging van 64 procent van zijn inkomsten wordt getoond, ondanks de COVID-19-pandemie.
Volgens een tweet van de firma werd het financiële rapport vóór het schema vrijgegeven als gevolg van „vroege externe toegang tot de driemaandelijkse financiën van het bedrijf“.
Zoals vermeld in het financià „le rapport van het Vierkant, slaagde de firma in het maken van een brutowinst van $597 miljoen, die een 28 percentenverhogingsjaar over jaar is, terwijl Contant geld App de sterke groei op zijn leverde, producerend een brutowinst van $281 miljoen (167 percentenverhoging YoY).
Nochtans, heeft het Vierkant ook in zijn financieel rapport geopenbaard dat zijn verkopersecosysteem een negen percentendaling YoY getuigde, aangezien zijn brutowinst zich bij $316 miljoen, onderaan 9% YoY bevond.

Het Contante geld App die Tractie krijgt

In het bijzonder, schreef de firma in zijn financià „le gegevens dat zijn innovatieve bitcoin-vriendschappelijke Cash App een significant niveau van goedkeuring tot dusver heeft gezien, aangezien meer dan 30 miljoen actieve gebruikers met de app in Juni alleen, met 7 miljoen mensen handelden die aan Cash Card besteden.
Square schreef:
„,,In Q2 2020, groeide onze totale netto opbrengst 64 percenten YoY, aan $1.92 miljard, en de brutowinst steeg met 28 percenten YoY, aan $597 miljoen. Exclusief Kaviaar van Q2 2019, namen de totale netto opbrengst en de brutowinst toe met 70 percenten en 32 percenten, respectievelijk, jaar over jaar. Ons ecosysteem van Cash App leverde een sterke brutowinstgroei van 167 procent YoY op aangezien we ons netwerk hebben opgeschaald tot meer dan 30 miljoen actieve gebruikers per maand in juni“.
De ,,firma zegt de schommeling in Contant geld App, de Kaart van het Contante geld en de bitcoin transacties op zijn platform gedeeltelijk door de overheidsstimulans en de werkloosheidsuitkeringen zou kunnen worden gedreven die aan de ingezetenen van de V.S. als deel van COVID-19 worden betaald palliatieven.
In verwant nieuws, op 3 Augustus 2020, tjirpt het Vierkant dat het een ontwikkelaarstoelage aan Lloyd Fournier geeft om hem toe te laten om zijn bitcoin scalability project uit te voeren.
In perstijd, hangt de prijs van bitcoin rond het $11.395 teken, omhoog door 1.27 percenten in de laatste 24 uren, zoals gezien op CoinMarketCap.

About