Zap pyrkii rakentamaan uuden BTC-maksujärjestelmän salamaverkon kautta

Arvopaperi- ja pörssikomissiolta ( SEC ) peräisin olevat asiakirjat viittaavat siihen, että Zap – yritys, joka on yhteistyössä luottokorttiyhtiön Visa kanssa – on hankkinut yli 3 miljoonaa dollaria perustaakseen uusia Bitcoin Future maksuprotokollia.

Zap liikkuu taikinassa

Rahoituskierros tapahtui tämän vuoden huhtikuussa, ja sitä johtivat Green Oaks Capital ja Morgan Creek . Zap rakentaa parhaillaan uutta alustaa Salamaverkon yläpuolelle, mikä voi mahdollisesti helpottaa käyttäjien maksamista tavaroista ja palveluista kryptovaluutalla.

26-vuotias perustaja Jack Mallers puhui tarkemmin Zapin tavoitteista ja siitä, miten yrityksen alkuperäinen toiminta tuli:

Yksi varhaisen käytön tapauksista meille on sisällöntuottajat. Toimittajat tai videopelivideot lähettävät profiileja, joihin infrastruktuurimme tukee, ja kuka tahansa maailmassa voi antaa heille vihjeitä. Käyttäjät eivät nykyään koskaan tiedä, että käytämme bitcoinia, kun he käyttävät dollaria. Se on juuri sellainen kuin olemme sulattaneet sen taustalle. Mielestäni kymmenet miljoonat ihmiset käyttävät tätä tavaraa lähivuosina, ja se vie vain vähän pääomaa.

Lightning verkosto on osoittautunut suhteellisen kiistanalainen aihe maailmoissa Bitcoin ja crypto. BTC on maapallon vanhin salausvaluutta, joka on perustettu vuonna 2008. Se on isä muille digitaalisille hyödykkeille, koska ne kaikki tulivat myöhemmin, ja se on edelleenkin suosituin salausvaluutta.

Samaan aikaan raskas liikenne ja ruuhkautumiset häiritsevät säännöllisesti BTC-ketjua, mikä johtaa hitaisiin transaktioihin ja toisinaan korkeisiin maksuihin. Kehittäjät ovat pyrkineet lievittämään tätä ongelmaa Lightning Network -verkon kautta, joka väittää sallivan pienempien tapahtumien tapahtua ketjun ulkopuolella ja antaa BTC-verkon kokea vähemmän liikennettä ja nauttia kaivatusta leposta.

Kirjoittamishetkellä Zap työllisti yli tusinaa ihmistä ympäri maailmaa, mukaan lukien Espanja, Saksa, Itävalta ja Ukraina. Mallers sanoo, että hän aikoo hyödyntää nykyisiä varoja palkata enemmän ihmisiä ja „ympäröi itsensä“ useamman sijoittajan kanssa. Hän selitti:

Tunnen bitcoinit hyvin. Tunnen markkinat ja kaupan hyvin, ja tunnen tekniikan hyvin, mutta siinä se on. En ole koskaan mitannut liiketoimintaa, ja niin oli kyse vain ympäröivästä ihmisistä ihmisten kanssa, jotka ovat tehneet tämän aiemmin ja halunneet olla osa tätä matkaa.

BTC-maksujen tekeminen katkonaiseksi tulevaisuudeksi

BTC-sijoittaja Anthony Pompliano Morgan Creekin maineesta sanoi, että hänellä on suuria toiveita Zapista ja hän on innostunut näkemään, mihin yritys menee tulevaisuudessa. Hän mainitsi:

Toivomme, että Jack ja joukkue voivat jatkaa tuotteiden ja palveluiden rakentamista, jotka tekevät bitcoinien käytöstä entistä helpompaa ja intuitiivisempaa, samalla kun digitaalisen valuutan nousu kiihdyttää lopulta globaaliksi varantovaluuttaksi.

About